Vinyasa Flow Yoga beginners

Vinyasa Flow Yoga Meppel

Een aantal keer per jaar start er in Meppel een nieuwe groep, voor mensen die willen starten met het beoefenen van Vinyasa Flow Yoga. Hiermee krijg je een brede basis van waaruit je kan kiezen of je verder wilt gaan met de meer actievere vorm Vinyasa Power Flow Yoga of het iets zachtere Vinyasa Slow Flow Yoga. Of wellicht een combinatie van beide. ;-)

Wat kun je verwachten?

De beginnersgroep Vinyasa Flow Yoga begint met "normale" Vinyasa Flow lessen, maar daarnaast wordt er extra aandacht besteed aan verschillende ademhalingstechnieken, energiesloten, yogafilosofie en techniek. Tijdens deze lessen worden je spieren geactiveerd en op rek gebracht; daardoor wordt je zowel soepeler als sterker. Daarnaast kom je mentaal tot rust.  Elke les worden er nieuwe houdingen, technieken en meditaties toegevoegd, om zo op een comfortabele manier aan jouw yogareis te kunnen beginnen. De groepen bestaan uit 6 tot maximaal 10 deelnemers om zo voldoende persoonlijke aandacht te kunnen borgen.

Waar en wanneer kan ik meedoen?

De laatste groep is eind 2023 gestart. Deze groep zit momenteel vol. Je kunt je inschrijven voor de wachtlijst. Daarnaast kijken we naar de mogelijkheden om een nieuwe groep te starten medio april 2024. De lessen vinden plaats in het Zentrum aan het Zuideinde 18A te Meppel, waar YOGA SanShine samenwerkt met andere yogadocenten. 

Aanmelden of meer info

Heb je nog vragen of wil je gelijk zeker zijn van een plekje in de volgende groep, laat het dan weten via de onderstaande button. Je kunt ook reserveren via het reserveringssysteem van Zentrum.
Je bent van harte welkom!

Wil je meer weten over Vinyasa Yoga in het algemeen? Bekijk dan het blog artikel via onderstaande link.