Privé yoga

YOGA SanShine biedt naast groepslessen en retraites ook privélessen aan. Er is een prachtige rustgevende ruimte ingericht, met alles wat we nodig hebben om maatwerk voor jou te kunnen bieden. Afhankelijk van het doel dat je wilt bereiken, bespreken we hoe lang de les gaat duren en of 1 les voldoende is of dat we een serie moeten inplannen om jouw doel te bereiken. 

Waarom een privé yoga sessie

Oorspronkelijk werd yoga een-op-een gegeven. Tegenwoordig zie je vooral groepslessen, waarbij je met meerdere mensen in een les zit. Hierdoor krijg je minder individuele begeleiding van de docent, aangezien de docent de aandacht moet verdelen over alle deelnemers. Privé sessies worden meestal om een van de volgende redenen geboekt:

Beginnen met yoga

Een privéles kan een goede manier zijn om met yoga te beginnen. Voor de eerste keer meedoen met een groepsles kan een grote stap zijn. Je leert de basishoudingen met de juiste uitlijning, zodat je gemakkelijker en meer zelfverzekerd in een groepsles kunt deelnemen.

Verminderen van klachten

Je wilt specifieke klachten verminderen. Dit kan zijn een fysiek probleem zijn, bijvoorbeeld stijfheid, rug of schouderklachten. Het kan echter ook een emotioneel probleem zijn, dat stress gerelateerd is. In beide gevallen spelen ademtechnieken een grote rol. 

Verdieping in de filosofie 

Je wilt meer weten over de achtergrond van yoga en wat welke houding precies voor jou doet. Wat het voor je doet op lichamelijk, energetisch, mentaal en spiritueel vlak.

Specifieke asana of pranayama

Je doet al een tijdje aan yoga, maar je wilt graag meer verdieping op een specifieke asana (houding). Hoe bouw je bijvoorbeeld op naar de hoofdstand. Of je wilt weten hoe je een specifieke pranayama (ademtechniek) zodanig uitvoert, dat het optimale effect wordt bereikt. 

Waar en wanneer?

Natuurlijk zijn er nog veel meer redenen waarom een privé yoga les voor jou ideaal kan zijn. De lessen vinden plaats in Meppel, in de wijk Oosterboer. Voor de exacte tijden klik op onderstaande button.