YOGA Specials


Summer YOGA XL : vuur element (7 juli '24)

Wanneer?

De eerstvolgende YOGA Special is zondagochtend 7 juli van 10:00 tot 12:00 uur. Deze special is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde yogi's M/V.

Wat kun je verwachten?

De zomer is de tijd van het vuurelement. Een ideale tijd om je dromen werkelijkheid te laten worden en je innerlijke vuur te activeren! De energie wil gaan tot in de puntjes van de handen en de voeten en daarbuiten. Het vuur is gekoppeld aan het derde chakra. Je gaat dit chakra in balans brengen met behulp van verschillende technieken, zoals; ademtechnieken, yogahoudingen en meditatie. Deze lichamelijke activatie werkt door in je energetische lichaam.  Tegelijkertijd word je mentaal tot rust gebracht en word je in de gelegenheid gesteld los te laten wat jou niet meer dient op de route richting jouw verbeterde werkelijkheid. We eindigen met een kopje thee met vegan lekkers. Ook heb je de mogelijkheid nog even in alle rust te wandelen door het voedselbos.

Prachtige locatie in de natuur

Voor deze YOGA special maken we gebruik van de prachtige locatie de Hooijershoeve te Koekange. De Hooijershoeve is een voedselbos, waar het doel is om aandacht te creëren voor het versterken van de biodiversiteit. Iets wat perfect aansluit bij het gedachtegoed van YOGA SanShine. 
Het event zal plaatsvinden in de buitenlucht, maar afhankelijk van het weer kunnen we uitwijken naar een overdekte locatie (wel met prachtig uitzicht over de natuur).

Samenstelling en aanmelden

Voor deze special kan ik maximaal 10 deelnemers ontvangen. 
Wil je er 7 juli graag bij zijn of wil je er meer over weten, meld je dan aan via onderstaande button.
Wees van harte welkom! Ik zie je graag!  

Je krijgt daarna z.s.m. een bevestiging of er nog plaats is.


Op de hoogte blijven?

Wil jij er ook graag bij zijn, maar ben je niet in de gelegenheid op de genoemde data?

YOGA SanShine organiseert regelmatig, vaak in samenwerking met andere yoga professionals of deskundigen op een eigen vakgebied,  verschillende yoga specials zoals; yoga mini-retraites, workshops of XL yogasessies. Zie hieronder nog een aantal voorbeelden. Wil jij op de hoogte gehouden worden als er weer een special georganiseerd wordt, meld je dan aan voor de mailinglijst. 


Samenwerken?

Houd jij, net als ik, van samenwerken met andere professionals?

Ben jij een professional in een vakgebied dat verband houdt met welzijn (in de breedste zin van het woord), creativiteit, voeding, natuur of persoonlijke ontwikkeling en heb je een idee voor een samenwerking voor een special, in de vorm van een retraite of workshop, dan spreek ik graag met je af om te bespreken of we jouw idee werkelijkheid kunnen laten worden.

Samen blij zijn

Eerdere specials


YOGA Lente mini retraite (april '24) volgeboekt

Wanneer?

De eerstvolgende YOGA Special is zondag 14 april van 10:00 tot 12:30 uur. Deze special wordt verzorgd door Sandra van YOGA SanShine. 

Wat kun je verwachten?

In de lente mag en wil de energie, na een winterperiode van terugtrekken, weer naar buiten bewegen!

Je gaat mee op reis door de chakra's om de energie op een fijne manier te activeren. Dit ga je doen m.b.v. verschillende technieken, waarbij je spieren zowel worden geactiveerd als opgerekt. Hierdoor wordt je zowel sterker als soepeler. Daarnaast word je mentaal tot rust gebracht.

Yoga lente retraite

YOGA Herfst Retraite (okt '23)

Wanneer?

De eerstvolgende YOGA Special is VOL aanmelden niet meer mogelijk. Deze special is een samenwerking tussen Sandra Stellink van YOGA SanShine en Yin Yogadocent/psycholoog Anja van Oost.

Wat kun je verwachten?

De dagen worden weer iets korter en het zomergevoel maakt plaats voor de zachtere herfst-energie met mildere acties en een rustiger tempo.  Het is fijn om mee te gaan in deze flow! We gaan van actief naar passief.  Van bewegen naar verstillen.

  • Yang element
  • Yin element
  • Vegan Lekkernij met thee/koffie
  • Meditatie
  • ... en meer.

YOGA Indian Summer Flow (aug '23)

Wanneer?

Deze YOGA Special vindt plaats op ons vakantieadres VOL aanmelden niet meer mogelijk. Deze special is een samenwerking tussen YOGA SanShine en Hatha en ballet docent, Alexandra Ivanova

Wat kun je verwachten?

  • Vinyasa Flow yoga
  • Invloeden vanuit ballet
  • Extra aandacht voor de juiste uitlijning van het lichaam
  • De les wordt in het Engels gegeven

Overige informatie

Deze special duurt 1,5 uur en is een eenmalige gelegenheidssamenwerking speciaal voor gasten uit het resort. Eten en drinken is niet inbegrepen. 


YOGA Inner Nature retraite (juli '23)

Wanneer?

De eerstvolgende YOGA Special is nog 2 plaatsen; aanmelden niet meer mogelijk Deze special vindt plaats in de natuur nabij het plaatsje Nijeveen. Er zijn wel voorzieningen voor de deelnemers beschikbaar op loopafstand.

De special wordt aangeboden door Holistisch psycholoog Anja van Oost en YOGA SanShine. 

Deze special is van 09:30 - 12:30 uur.

Wat kun je verwachten?

Het is afnemende maan. Een perfect moment om los te laten wat jou niet meer dient, zodat je je weer vrij en blij kunt gaan voelen. We gaan dit doen door lichaam en geest te verwennen. Hiervoor is eerst inspanning nodig om vervolgens volledig tot ontspanning te komen. Tussendoor wordt je verwend met heerlijke lekkernijen en verschillende werkvormen.

Yang element  *   Yin element   *   Vegan taart met kruidenthee   *   Meditatie   *   Verdiepende werkvormen