Vinyasa Flow YOGA

Vinyasa Flow Yoga Meppel

Je kunt wekelijks op dinsdagen om 18:45 uur (m.u.v. de zomerstop van juni t/m aug) meedoen met de Vinyasa Flow YOGA groep in Meppel. Deze lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden, door de verschillende opties die aangeboden worden. 

Wat kun je verwachten?

Het zijn "normale" Vinyasa Flow lessen, maar daarnaast worden er soms ook elementen uit de yin, hatha of kundalini yoga toegevoegd. Dit is per les verschillend. Tijdens de lessen worden je spieren geactiveerd en op rek gebracht; daardoor wordt je zowel soepeler als sterker. Daarnaast kom je mentaal tot rust.  De groepen bestaan uit 6 tot maximaal 12 deelnemers om zo voldoende persoonlijke aandacht te kunnen borgen.

Waar en wanneer kan ik meedoen?

De groepslessen vinden plaats in het Zentrum aan het Zuideinde 18A te Meppel, waar YOGA SanShine samenwerkt met andere yogadocenten. Je kunt je wekelijks aanmelden voor de dinsdagen om 18:45 uur.

Aanmelden of meer info

Heb je nog vragen of wil je gelijk zeker zijn van een plekje, laat het dan weten via de onderstaande button. Je kunt ook direct reserveren via het reserveringssysteem van Zentrum te Meppel.
Je bent van harte welkom!

Wil je meer weten over Vinyasa Yoga in het algemeen? Bekijk dan het blog artikel via onderstaande link.